Водоструйно рязане

Предлагаме рязане с водоструйна машина на практически всеки материал, включително и такива неподходящи за лазерно рязане: метали, органични материали, камък, карбон.

null

Защо водоструйно рязане?

Водоструйното рязане е процес, при който струя вода под високо нялягане смесена с абразивен матерал се насочва. за да реже материала. Машините се управляват от компютърна система (CNC), която позволява позициониране с изключително висока точност. Водното рязане е предпочитана технология при рязане на материали, които не са подходящи за лазерно рязане. Сред предимствата му са:

Отсъствие на термично влияние

При рязане с водоструйна машина не се покачва температурата на обработвания материал, което означава и липса на температурна деформация или компрометиране на вътрешната структура на материала.

Прецизно рязане на сложни детайли

Благодарение на тънката режеща струя и компютърното управление, може да се изрязват изключително остри ъгли, отвори и сложни форми с малък вътрешен радиус – по-малки от дебелината на обработвания материал. Водоструйната машина, с която работим има изключително висока точност на обработка от +/- 0.1mm.

Икономично е

Благодарение на прецизното рязане и тънък срез рязаният материал се исползва по-ефективно, а от там и минимална производствена загуба.

Разнообразни материали

С водоструйна машина може да се реже на практика всеки материал, включително такива, които не могат да се режат с лазер – стъкло, огледални повърхности, органични материали – с дебелина до 100mm.

Кратки срокове на изработка

Подготовката за производство е бърза и лесна.

Материали

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Технически данни

МатериалМаксимална дебелина
Черни и инструментални стомани100 mm
Неръждаеми стомани100 mm
Алуминий и алуминиеви сплави100 mm
Стъкло100 mm
Мед и медни сплави100 mm
Титан и титанови сплави100 mm
Камък, мрамор100 mm
Карбон100 mm
Дърво100 mm
Чугун100 mm

Примерни детайли

Машини

Оперираме една машина за водоструйно рязане с компютърно управление и две режещи глави за по-голяма производителност.

Запитване

Опишете подробно нужните ви детайли, включително: материал, дебелина, брой и срок за изпълнение. По възможност прикачете чертеж за да изготвим бърза и точна оферта.

Добави файла

Добави файловете

илиДобавете до 10 файла в един от следните формати: DXF, DWG, AI, EPS, STEP, SolidWorks, PDF, JPEG, PNG. Или в архив: ZIP, RAR. Общият размер не трабва да надвишава 20MB.