Лазерно рязане

Предлагаме висококачествено лазерно рязане на разнообразни листови материали. Режем черни и неръждаеми стомани, алуминий, мед, месинг и други сплави.

null

Защо лазерно рязане?

Лазерното рязане е изключително икономичен, високо производителен и гъвкав метод за рязане на разнообразни материали. Машините се управляват от компютърна система (CNC), която позволява позициониране с изключително висока точност. Сред предимствата на технологията са:

Кратки срокове на изработка

Практически липсва подготовка и настройване на машините. Директно се подава векторен файл към лазера, а самото рязане става с висока скорост.

Икономично е

Няма разход за материали и инструментална подготовка. Тъй като разкроят се контролира от компютър, рязаният материал се използва по-ефективно, а от там и по-малка производствена загуба.

Гъвкав процес

Лазерното рязане позволява икономичното производство както на единични бройки, така и на големи серии от десетки хиляди детайли. Подходящо е за изработката на прототипи – със същата технология и качество на серийното производство.

Висока точност на рязане

Лазерните машини, с които работим имат изключително висока точност на обработка от +/- 0.1mm, което ни позволява да изработваме сложни детайли и прецизни размери.

Сложни детайли

Възможността да бъдат изработвани детайли със сложна форма води до отпадане на нуждата за много допълнителни операции. Технологиите ни позволяват рязане на отвори с размер по-малък от дебелината на обработвания материал.

Чист срез без шлака

Отпада необходимостта от допълнителна обработка. В повечето случаи лазерната и водоструйна обработка е окончателна.

Материали

null
null
null
null

Технически данни

МатериалМаксимална дебелина
Черни и инструментални стомани25 mm
Неръждаеми стомани20 mm
Алуминий и алуминиеви сплави15 mm
Месинг8 mm

Примерни детайли

Машини

Оперираме две лазерни системи – фибро лазер и CO2 лазер. Различните технологии ни позволяват да бъдем гъвкави в избора на подходящата машина за всеки материал.

Запитване

Опишете подробно нужните ви детайли, включително: материал, дебелина, брой и срок за изпълнение. По възможност прикачете чертеж за да изготвим бърза и точна оферта.

Добави файла

Добави файловете

илиДобавете до 10 файла в един от следните формати: DXF, DWG, AI, EPS, STEP, SolidWorks, PDF, JPEG, PNG. Или в архив: ZIP, RAR. Общият размер не трабва да надвишава 20MB.