Огъване

Предлагаме огъване с висока точност на листови метали със CNC абкант.

null

Защо огъване със CNC абкант?

Компютърно управляваният абкант позволява огъване с голяма точност и повторяемост – подходящо за непрекъснато производство в големи обеми и високо качество.

Тъй като ъгълът и отклонението се настройват автоматично след всяко огъване, може да се изработват детайли със сложни огъвки, при това с много висока производствена скорост.

Огъването е ключов етап от производството на продукти от листови метали като кутии, шкафове, кошове, кабелни канали, скари, скоби и други. Комбинирането му с лазерното рязане и довършителни процеси, ни позволява да предлагаме пълен цикъл на производство на такива детайли.

Материали

null
null
null
null
null

Технически данни

Дължина на материалаМаксимална дебелина
3000 mm6 mm
2000 mm8 mm
1800 mm10 mm
1500 mm12 mm

Примерни детайли

Машини

Оперираме три абканта – два хидравлични с тонаж 150 и 60 тона и един електромеханичен. Различните технологии и тонаж ни позволяват да бъдем гъвкави в избора на подходящата машина за всеки детайл.

Запитване

Опишете подробно нужните ви детайли, включително: материал, дебелина, брой и срок за изпълнение. По възможност прикачете чертеж за да изготвим бърза и точна оферта.

Добави файла

Добави файловете

илиДобавете до 10 файла в един от следните формати: DXF, DWG, AI, EPS, STEP, SolidWorks, PDF, JPEG, PNG. Или в архив: ZIP, RAR. Общият размер не трабва да надвишава 20MB.