Огъване

Предлагаме огъване с висока точност на листови метали със CNC абкант.

Защо огъване със CNC абкант?

Компютърно управляваният абкант позволява огъване с голяма точност и повторяемост – подходящо за непрекъснато производство в големи обеми и високо качество.

Тъй като ъгълът и отклонението се настройват автоматично след всяко огъване, може да се изработват детайли със сложни огъвки, при това с много висока производствена скорост.

Огъването е ключов етап от производството на продукти от листови метали като кутии, шкафове, кошове, кабелни канали, скари, скоби и други. Комбинирането му с лазерното рязане и довършителни процеси, ни позволява да предлагаме пълен цикъл на производство на такива детайли.

Материали

Технически данни

Дължина на материала Максимална дебелина
3000 mm 6 mm
2000 mm 8 mm
1800 mm 10 mm
1500 mm 12 mm

Примерни детайли

Машини

Оперираме две лазерни системи – фибро лазер и CO2 лазер. Различните технологии ни позволяват да бъдем гъвкави в избора на подходящата машина за всеки материал.

Запитване

Опишете подробно нужните ви детайли, включително: материал, дебелина, брой и срок за изпълнение. По възможност прикачете чертеж за да изготвим бърза и точна оферта.

Добави файла

Добави файловете

илиДобавете до 10 файла в един от следните формати: DXF, DWG, AI, EPS, STEP, SolidWorks, PDF, JPEG, PNG. Или в архив: ZIP, RAR. Общият размер не трабва да надвишава 20MB.

Enquire

Опишете подробно нужните ви детайли, включително: материал, дебелина, брой и срок за изпълнение. По възможност прикачете чертеж за да изготвим бърза и точна оферта.

Постави файла

Drag & drop files

orДобавете до 10 файла в един от следните формати: DXF, DWG, AI, EPS, STEP, SolidWorks, PDF, JPEG, PNG. Или в архив: ZIP, RAR. Общият размер не трабва да надвишава 20MB.